Bouwoplevering Biddinghuizen

Het belangrijkste onderdeel van het opleveren van een pas gebouwd project is de schoonmaak na de bouwoplevering. Investeerders en verantwoordelijken bekijken het resultaat voordat het project echt wordt opgeleverd.

Schoonmaken na bouwoplevering zorgt ervoor dat u nergens meer verfresten tegenkomt, dat vensterbanken en kozijnen geen kitresten meer bevatten en dat al het bouwstof uit het pand is verdwenen. De professionals van Spick en Span zorgen voor goed gereinigde vloeren, stralend sanitair en goed gereinigde wanden en plafonds. Wij zorgen ervoor dat het pand er verzorgd uitziet en klaar is voor gebruik.

 

Bouwoplevering Biddinghuizen uw ervaren partner

Wij van Spick en Span zijn ervaren als het aankomt op bouwoplevering schoonmaak. Een opleveringsschoonmaak is noodzakelijk nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden. Wij dragen graag zorg voor een gebruiksklaar en schoon pand.

Wilt u regelmatig een schone werkplek voor uw medewerkers, dan is dat bij ons ook mogelijk. Wij hanteren dezelfde werkzaamheden als bij een oplevering. Dit werkt overzichtelijk en prettig en geeft uw personeel de ruimte die ze nodig hebben.

 

Benieuwd wat Spick en Span voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over bouwoplevering Biddinghuizen of de diensten die wij u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kunnen voor u vrijblijvend een afspraak inplannen.