Interieurreiniging Emmeloord

Een schoon pand/ kantoor geeft een professionele en verzorgde uitstraling voor uw klanten en andere bezoekers van uw pand/ kantoor. Om het werkplezier van uw medewerkers te vergroten is een schone werkomgeving heel belangrijk. Wie werkt en leeft nou niet graag in een schone en frisse ruimte? Of het nou gaat om een kantoorruimte, kantine, sanitaire ruimte of de hal van een fabriek, een schone werkplek biedt vele voordelen. Neem gerust contact met ons op voor de dagelijkse of periodieke interieurreiniging van uw pand/ kantoor.

 

Interieurreiniging Emmeloord door Spick en Span

Wij verzorgen interieurreiniging voor alle branches. Dit kunnen onder ander onderwijsinstellingen, zorginstellingen, kantoren en recreatiebedrijven, etc zijn.

 

Werkwijze Spick en Span

Wij stellen een werkprogramma op in overleg met de klant. In dit werkprogramma worden de werkzaamheden en frequenties vastgelegd. Dit geheel in overleg en ingespeeld op de wensen van de klant. Wij leveren op elke locatie een werkmap, hierin vindt u het werkprogramma, veiligheidseisen en een logboek. Een werkmap is voor een goede onderlinge communicatie heel belangrijk. Ook wordt er regelmatig controle uitgevoerd en is er een evaluatie.

De voordelen van Spick en Span:
• Als uitgangspunt: kwaliteit
• Goede communicatie
• Flexibiliteit

Wij werken met vaste medewerkers. Dit houdt in dat op elk schoonmaakproject u vaste medewerkers vindt. Zij kennen immers het pand en de wensen van de klant. Op deze manier bieden wij een constante kwaliteit aan de opdrachtgever. Een vertrouwd gezicht werkt tevens prettig voor beide kanten.

 

Kwaliteit

Voor een goede interieurreiniging Emmeloord werken wij uitsluitend met fanatiek en gedreven medewerkers. Kenmerkend voor onze medewerkers zijn een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, daarnaast bezitten ze over goede communicatieve eigenschappen. Spick en Span speelt snel in op de wensen van onze klanten. Wij hebben altijd een direct aanspreekpunt tot uw beschikking, die bekend is met het project en dus ook beslissingen mag nemen. Wilt u meer informatie, dan staan wij graag tot uw beschikking.