Gevelreiniging {Plaatsen} door Spick en Span

Door ons klimaat hebben gevels en voegen heel wat te verduren. Door de jaren heen worden gevels en voegen vies en vuil. Vuil komt door roetaanslag en algen, hierdoor zien uw gevel en voegen er niet meer als nieuw uit. Een pand is een visitekaartje voor uw bedrijf, een schone gevel is goed voor uw imago en nodigt uit.

Gevelreiniging is wenselijk, uw pand geeft namelijk de eerste indruk van uw bedrijf. Hoe vaak gevelreiniging dient plaats te vinden is afhankelijk van de mate van vervuiling en ondergrond. Heeft u al eens gevelreiniging laten uitvoeren? Dan wordt de wijze van gevelreiniging van uw pand aangepast.

 

Gevelreiniging {Plaatsen} : wij werken met professionals

Spick en Span werkt alleen met professionals die hiervoor zijn opgeleid en ervaring hebben met de middelen die gevelreiniging vereisen. Op deze manier wordt uw gevel veilig en snel gereinigd.

Heeft u gevelreiniging nodig? Dan adviseren wij u graag over welk onderhoud nodig is en de frequentie van het onderhoud. Type onderhoud kan zijn borstelen, impregneren of hogedrukreiniging. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u alle mogelijkheden en bespreken dit uiteraard met u.

Geen uitdaging is ons teveel. Onze specialisten inventariseren uw pand en zijn in staat om zichtbaar en onzichtbaar vuil te verwijderen. Er wordt altijd rekening gehouden met de beschikbare schoonmaaktijden, werkroosters en alarmsystemen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

Gevelreiniging {Plaatsen} : het beste resultaat

Wij van Spick en Span maken gebruik van schoonmaakproducten die het milieu niet belasten. Onze professionals doen het werk met liefde en streven naar het beste resultaat. Indien u uw gevelreiniging door Spick en Span laat uitvoeren dan bent u verzekerd van een jarenlang plezier van een schone gevel, zonder er zelf iets aan te doen.

 

Benieuwd wat Spick en Span voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over gevelreiniging {Plaatsen} of de diensten die wij u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kunnen voor u vrijblijvend een offerte opstellen.