Glasbewassing {Plaatsen} : een helder resultaat

Glasbewassing mag zeker niet vergeten worden in het algemene onderhoud van uw kantoor/ bedrijfspand. Glasbewassing is een specialistische dienstverlening. Met schone ramen verhoogt u de uitstraling van uw kantoor/ bedrijfspand. Schoon glas zorgt tevens ook voor een langere levensduur van uw ramen en kozijnen.

Wij van Spick en Span ontzorgen u graag bij het verzorgen van de glasbewassing, zowel binnen als buiten. Wij kunnen u adviseren over de frequentie, dit wordt afgestemd op de locatie van uw kantoor/ bedrijfspand en de ligging van de gevel. Dit zijn 2 belangrijke factoren in de frequentie waarin de desbetreffende glasbewassing dient plaats te vinden. Een gevel op het westen wordt namelijk sneller vies dan een gevel op het oosten.

 

Glasbewassing {Plaatsen} door Spick en Span

De professionals van Spick en Span beschikken over moderne en innoverende gereedschappen. Geen enkel werk is voor ons te hoog en teveel.

Op het gebied van glasbewassing hebben we jarenlange ervaring. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de juiste oplossing, het werkrooster en de frequentie. Er wordt altijd rekening gehouden met de beschikbare schoonmaaktijden, werkroosters en alarmsystemen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken.

Glasbewassing {Plaatsen}

In bepaalde gevallen is glasbewerking risicovol. De bestaande risico’s beperken wij door gebruik te maken van professionals die geschoold zijn en door gebruik te maken van professioneel materieel.  Wij waarborgen de veiligheid door gebruik te maken van telescopische oplossingen. Moeilijk bereikbare plekken worden prachtig schoon!

Naast glasbewassing hebben wij vele andere diensten in ons dienstenaanbod. Als voorbeeld: schoonmaak van uw pand/ bedrijfsruimte, dit zou makkelijk in combinatie met glasbewassing uitgevoerd kunnen worden.

 

Benieuwd wat Spick en Span voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over glasbewassing {Plaatsen} of de diensten die wij u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kunnen voor u vrijblijvend een offerte opstellen.