Leegruiming door Spick en Span {Plaatsen}

Wij van Spick en Span staan ook voor u klaar bij het leegruimen van een pand of woning. Bij leegruimen kan er sprake zijn van ernstige verwaarlozing of specifieke schade, dit kan zijn door: uitzetting, waterschade, brandschade, wietplantage, etc.

Onze specialisten nemen graag een deel van de zorg bij dit soort calamiteiten over. Uw pand is snel weer op orde dankzij onze ervaren medewerkers.

 

Leegruiming woning {Plaatsen}

Ook indien u problemen heeft met het opruimen van uw woning staan wij van Spick en Span graag voor u klaar. Wij kunnen u helpen om overtollige huisraad af te voeren en indien gewenst een afvalcontainer te leveren. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw huis er weer fris en schoon uitziet.

Is het noodzakelijk een woning grondig te reinigen en te ontsmetten of de woning geheel te ontruimen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Ook voor kleine reparaties of schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang voeren wij deze diensten uit voor zakelijke klanten en particulieren.

Leegruiming en veilig werken {Plaatsen}

Veilig het werk uitvoeren staat bij ons op de eerste plaats! Wij werken volgens heldere instructies en volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven (VCA) normen. Al onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks gekeurd volgens de NEN.

 

Benieuwd wat Spick en Span voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over leegruiming {Plaatsen} of de diensten die wij u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kunnen voor u vrijblijvend een afspraak inplannen.