Schoonmaakbedrijf Dronten

Een schone omgeving draagt bij aan een inspirerende omgeving. Onze kracht is dat een schone omgeving, ook echt schoon blijft. Een vuile, stoffige omgeving kan zorgdragen voor ongemotiveerde en zieke werknemers. Daarbij is een schoon pand uw visitekaartje voor eventuele bezoekers. U pand of kantoor schoonhouden door middel van een periodieke schoonmaak, is dan ook een investering in uw werknemers. Wij leveren topkwaliteit, of het nu gaat om de periodieke schoonmaak of de dagelijkse schoonmaak.

Schoonmaakbedrijf Dronten: hoe werkt het?

Allereerst komen wij bij u langs om een inventarisatie te maken van uw wensen. Wij zetten uw wensen om in een concreet reinigingsschema, mede dankzij onze ervaring en expertise. Wij inventariseren welke werkzaamheden wanneer dienen uitgevoerd te worden, hoeveel uur deze werkzaamheden in beslag nemen en hoeveel schoonmaken wij zullen inzetten. Als al deze gegevens zijn geïnventariseerd, bieden wij u een scherp geprijsde offerte. Tevens leveren wij bij de offerte een op maat gemaakte werkschema. Zo kunt u gemakkelijk aflezen welke schoonmaakwerkzaamheden, wanneer worden uitgevoerd. Na het akkoord gaan van de offerte, zullen wij het schema nogmaals met u doornemen. De werkzaamheden worden met deskundigheid door ons uitgevoerd. Daarom zorgen wij er ook voor dat de juiste schoonmakers worden ingezet, op de desbetreffende klussen. Als de werkzaamheden zijn gestart, wordt er de eerste drie maanden, elke twee weken een controle uitgevoerd. Dit om de beloofde topkwaliteit te waarborgen. Daarnaast is er maandelijks een contact moment met uw contactpersoon. Dit doen we voor een optimale afstemming van de werkzaamheden, en om een soepele samenwerking te behouden.

Schoonmaakbedrijf Dronten

Dagelijkse schoonmaak: onze medewerkers werken zonder uitzondering nauwkeurig, discreet en hard. Het maakt niet uit of u ervoor kiest om de werkzaamheden voor, tijdens of na kantoortijd uit te laten voeren. Er komen één of meerdere schoonmakers de werkzaamheden bij uw uitvoeren, gedurende één of meerdere uren per dag. Dit is afhankelijk van de gemaakte afspraken. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

•    Reinigen van de toiletten
•    Schoonmaken van de werkplekken
•    Reinigen van de keuken
•    Schoonhouden van de entree en ontvangstruimte
•    Stofzuigen of dweilen van de vloeren

Een schone omgeving draagt bij aan gemotiveerde en ijverige werknemers. Daarbij is een schone werkomgeving ook hygiënisch. U haalt het beste in uw werknemers naar boven met een schone werkplek. Bezoekers en klanten van uw pand zullen een goede eerste indruk hebben, het is immers uw visitekaartje. Kort gezegd: een schone werkomgeving is een investering voor in de toekomst.
Periodieke schoonmaak: Er zijn ook werkzaamheden die periodiek uitgevoerd dienen te worden en niet dagelijks. Denkt u aan wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse werkzaamheden. Periodieke werkzaamheden zijn onder andere:

•    Onderhoud van uw vloeren (vloeren in de was zetten, reinigen van tapijten)
•    Glasbewassing
•    Gevelreiniging
•    Ongedierte bestrijding
•    Hoge druk reinigen van uw entree, parkeerplaats en/of terras.

Schoonmaakbedrijf Dronten: meer informatie

Wilt u meer informatie over schoonmaakbedrijf  Dronten en dagelijkse schoonmaak? Of welke diensten wij u nog meer kunnen aanbieden naast periodieke schoonmaak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen vrijblijvend een afspraak met u inplannen.