Vloeronderhoud Lelystad door Spick en Span

De vloer van uw bedrijf is het visitekaartje en geeft een belangrijke boodschap af. Een schone vloer zorgt voor een veilige werkomgeving. Wij nemen graag deze zorg over vloeronderhoud weg. Wij zorgen niet alleen voor een schone en goed uitziende vloer, maar zorgen er ook voor dat uw vloer goed wordt onderhouden.

Onze professionals werken met de beste en juiste apparatuur en middelen, zodat uw vloer de zorg krijgt die het verdiend. Tevens behalen we hiermee het beste resultaat. Voor elk onderhoud biedt Spick en Span de beste oplossing. Of het nou gaat om tapijtreiniging of het reinigen van beton, wij helpen u graag met het onderhoud van uw vloer.

 

Vloeronderhoud Lelystad : het beste resultaat

Voor elk type vloer is een andere vorm van onderhoud vereist. Onze professionals weten precies welk onderhoud het beste bij uw type vloer past. Wij luisteren altijd naar uw wensen en geven hierbij passend advies. Wij verlengen met plezier de levensduur van uw vloer. Een schone vloer is niet alleen plezierig voor de werknemers maar ook voor de klanten/ cliënten die u in uw pand/ kantoorruimte ontvangt.

 

Benieuwd wat Spick en Span voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over vloeronderhoud Lelystad of de diensten die wij u kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kunnen voor u vrijblijvend een offerte opstellen.